Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha engem Rogán Antal fényes nappal szúrna le a Blaha Lujza
  2016-07-27 22:46:06, szerda
 
  2016-07-27
Ha engem Rogán Antal fényes nappal szúrna le a Blaha Lujza téren


Rogán Antal gratulál az eskütétel után az Alkotmánybíróság elnökévé 2015. február 25-ei hatállyal megválasztott Lenkovics Barnabás alkotmánybírónak az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. december 1-jén. (MTI Fotó: Illyés Tibor) Rogán Antal gratulál az eskütétel után az Alkotmánybíróság elnökévé 2015. február 25-ei hatállyal megválasztott Lenkovics Barnabás alkotmánybírónak az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. december 1-jén. (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Nem tudom, valaki vesztegetett meg már hivatalban lévő polgármestert úgy, hogy nem tudta felsorolni az átadott bankjegyek sorozatszámát? Ez a nyilvánvaló képtelenség jutott eszembe arról a hírről, hogy a magyar jogállam és azon belül a független magyar ügyészég dicsőséges menetelésének és újabb diadalának örömünnepe volt tegnap, amikor kinyögték: nem nyomoznak Rogán ügyében. A nyilvánvaló időhúzás és a fölösleges körök után hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt (Szabó Tímea és Tényi István feljelentése nyomán) azért nincs mit kezdeni Rogán Antallal, mert Portik személye sem túl hiteles, amiket mondott, azok pedig nem egyértelmű állítások.

Az egész sztorit most nem göngyölítem fel újra (számtalanszor írtam erről), a lényeg, hogy Portik Tamást abban a személyiségi jogi perben hallgatták meg, amelyet Rogán Antal indított Juhász Péter ellen. A tanúként kihallgatott Portik Tamás, a Prisztás-gyilkosság elítélt felbújtója azt vallotta, tízmillió forintnyi eurót adott át Habony Árpád nagynénje, Pápa Marianne nevében Rogán Antalnak. Tényi István fideszes feljelentőnek az ügyészség ilyeneket válaszolt:

Portik nem volt elég egyértelmű, amikor a pénz átadásának helyszínéről volt szó, mert egyszer a Cukor utcai, később pedig az Aulich utcai Fidesz-pártirodát nevezte meg, és nem adott pontos leírást a helyszínről.
Portik nem részletezte kellő hitelességgel, hogy pontosan milyen címletekben szállította a pénzt, a pontos euró összegét, annak forrását, illetve egyéb olyan jellemzőit, ami nyilatkozatát tartalommal töltené meg és hitelt érdemlővé tenné
Portik szavainak ,,valóságtartalmával szemben olyan ésszerű kételyek támaszthatók, amik a bűncselekmények a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanújának hiányát eredményezik, így nyomozás elrendelésére nincs törvényes alap és a feljelentések elutasítása felől kellett határozni".

A Polt Péter, hogy nem sül le a bőr arról a rinocérosz pofádról! felkiáltás már képtelen megragadni azokat az indulatokat, amelyek a hatalmukba kerítettek, nem érzem elég gazdagnak a szókincsemet sem ahhoz, hogy a fenti ábrát szemlélve megfelelően ki tudjam fejezni azt, ami bennem kavarog. És valójában nem azért, mert kétséges lett volna a döntés. Mondanám, hogy tudtam, csak nem sejtettem. Hanem azért, mert ha engem, vagy téged Rogán Antal fényes nappal szúrna le a Blaha Lujza téren és három kamerával rögzítenék a jelenetet, akkor is ugyanez lenne. Ez a hajánál fogva rángatott ügyészségi indoklás annak az újabb ékes bizonyítéka, hogy ezt az országot visszafordíthatatlanul foglyul ejtette a maffia és itt már demokratikus, békés úton semmi jóra nem számíthatunk. Ide jutottunk 2016-ra.

A keményen dolgozó kisemberek példaképe, a Körmenden született szakonyfalui gazember a Polt Péter legfőbb ügyésznek csúfolt emberi selejt segédletével pofán köpte az országot. Teljes széltében és hosszában. Benne az első sorokban csápoló állampárti szektatagokkal. Nem, már semmi nem maradt meg a jogállamból és mint már többször kértük: ne nevezze senki annak. Már a látszata sem maradt itt semminek: hogy legalább kamuból nyomozgatunk, aztán úgyse függesztjük fel a mentelmi jogát ennek a maffiózónak.

Ahelyett, hogy a bizonyítékok után nyomozna, ami a dolga lenne, Polt bűnszervezete nyomozás nélkül eldöntötte, hogy ez egy szóra sem érdemes ügy. Mert Magyarországon immár kimondva, nem csak kimondatlanul a legfőbbb ügyész hivatala a fideszes politikusok bűnpártoló szakszervezetévé silányult.

Már eleve ott kezdődik ez az egész aljadék történet, hogy meg sem kellett volna várni a feljelentéseket, amennyiben az ügyészségnek kötelessége hivatalból eljárni a tudomására jutott potenciális bűncselekmények esetén. Ha X vallomásában megvádolja Y-t, hogy bűncselekményt követett el, akkor Polt Pofátlan Péter nem reszelgeti a körmét hetekig, hanem azonnal köteles eljárni. Nem azt mondja, hogy a tanú nem adott részletes és értékelhető leírást a bankjegyek sorozatszámáról, a pártszékház ajtajának színéről és a tapéta mintázatáról, hanem utánajár a részleteknek. Fel sem merülhetett volna, hogy a komolyan vehetőség hiányát szóvá tegye, hiszen Portik elmondta a bíróságon, hogy kinek, kinek a megbízásából, mikor, hova, milyen célból mennyi pénzt vitt. Gyanítom, hogy ennyi év távlatából azt sem tudta volna elmondani, hogy szerdán, avagy pénteken szállította a kenőpénzt, kockás, avagy csíkos ing volt éppen Rogánon, fújt a szél, netán sütött a nap. Elképesztő, hogy ilyen típusú érveléssel előállhat az ügyészség. Hogy miután ezek a részletkérdések nem tisztázottak, nincs miről beszélni.

Jogállamban - ami nincs - már eleve ott kezdődött volna ez a gennyes, bűzös történet, hogy megvizsgálják Rogán úrfi vagyonosodásának mikéntjét, hogyanját, összevetik hivatalosan bevallott jövedelmét a táguló luxussal. Mert akkor látszott volna az, ami így is látszik: hogy nem egy kenőpénzes zacskó volt az, és nem az a szánalmas 10 millió az arcpirító, hanem a további 149. De a kib*szott legfőbb ügyész soha semmit nem hallott arról a belvárosi ingatlanpanamáról, amiről már évek óta mindenki hallott. Nem olvas újságot, nem látta annak a több száz ingatlannak a listáját, amit Rogán belvárosi pusztításának idején áron alul eladtak. Az mégsem lehet, hogy egy sötét bűnöző vallomása alapján eljárás induljon egy köztiszteletben álló bálvány ellen.

Mert ebben az országban csak a keményen dolgozó, becsületes kisember seggét baszogatják rojtosra adóhatóságilag, ha nem tudja igazolni például, hogy az éhenhalásra sem elég jövedelméből hogy nem döglött még meg. És ha nem döglött meg, miből akarja kifizetni a bírságot, amit jogalappal vagy anélkül kiróttak rá.

Logikus folyománya ez az egész annak, hogy Rogán Antal egyébként feljelentette Portik Tamást hamis vád miatt, ám az ügyészség azt elutasította. Hát ezért. Mert ha Rogán ellen nem nyomoznak, akkor Portik ellen kellene hamis vád/tanúzás miatt. Ráadásul azt is hivatalból illett volna, de hagyjuk. A lényeg, hogy Portik ellen sem nyomozhatnak, mert az legalább annyira veszélyes lenne, mint Rogán ellen nyomozni. És így szépen be is zárul a kör. Nincs az a bűncselekmény-gyanú, ami alól a Polt-féle sóhivatal ki ne mosdatná az állampárti gengsztereket. Ilyen átlátszó ügyészségi indoklást a világon sehol nem láttak, és az a sok szakember, aki ehhez adja a nevét - mondjuk ki: közönséges bűnpártoló.

Ide süllyedt ez az ország. Miután a választási irodánál önkényeskedő kopaszokról, több kameraállásból készült felvételek dacára személyleírást kértek az illetőkről és ma is szabadlábon szívják teli tüdőre a jogállam friss levegőjét, nincs az a veretes disznóság, ami miatt egy fideszes politikusnak bíróság elé kellene állnia. Miután kábé homokozónak kapta meg a Belvárost, hogy kedvére garázdálkodhasson, fosztogathasson és visszacsorgasson évekig, Rogán kezét ma is szorongatja a főnök. Szorítja és nem engedi el. Mindent tudnak egymásról ezek az államférfiak, egymás tökét szorongatva leplezik a mocskos ügyleteket, mert ha egyszer valaki elengedi a mellette álló nemiszervét, a szaros köcsög a fejükre borul.

Nem, a maffia nem áldozza be Rogánt, itt a végleges válasz erre a kérdésre, ha egyáltalán kérdés volt. Orbán Viktor soha a büdös életben nem fog önként lemondani a hatalomról. Miközben hasonló esetben minden közönséges állampolgár már börtönben rohadna, ezeket törvényesen már nem lehet felelősségre vonni. Megvédik az összes katonájukat, amíg az lojális és nem vét a maffia írott és íratlan szabályai ellen. Rogántól Poltig mindenki tudja hol a helye és mi a kötelezettsége: ha nem szegik meg az élő isten parancsolatait, sérthetetlenek, bármit következmények nélkül megtehetnek. Elrettentő példának pedig ott van Simicska Lajos, vagy Spéder Zoltán. Mindegyikük bűzös, ganészagú, korrupt ügyletei Orbán tudtával és beleegyezésével folynak hosszú évek óta. Ezért aztán nem bukhat meg egyik sem, mert az több száz NER-tag szarba kerülésével lenne egyenértékű és veszélybe sodorná a több ezer milliárdos összeharácsolt vagyont. Igen, eddig is tudtuk. De hogy ilyen átlátszó, pofátlan módon csinálják, azt a legvadabb rémálmaiban sem gondoltam.





http://kolozsvaros.com/2016/07/27/ha-engem-rogan-antal-fenyes-nappal-szurna-le-a- blaha-lujza-teren/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmánybírónak, alkotmánybíróság, szakszervezetévé, visszacsorgasson, vagyonosodásának, bűncselekmények, sorozatszámáról, köztiszteletben, beleegyezésével, részletkérdések, fosztogathasson, feljelentéseket, kötelezettsége, elrendeléséhez, bűncselekményt, szektatagokkal, összeharácsolt, sérthetetlenek, parancsolatait, személyleírást, következmények, adóhatóságilag, kameraállásból, magyarországon, megválasztott, polgármestert, pusztításának, bűnszervezete, menetelésének, megvizsgálják, feljelentőnek, elfogadásának, gengsztereket, számtalanszor, nyilatkozatát, elrendelésére, eskütétel után, átadott bankjegyek, nyilvánvaló képtelenség, magyar jogállam, független magyar, nyilvánvaló időhúzás, fölösleges körök, egész sztorit, személyiségi jogi, tanúként kihallgatott, ügyészség ilyeneket, pénz átadásának, pontos euró, nyomozás elrendeléséhez, feljelentések elutasítása, rinocérosz pofádról, Rogán Antal, Blaha Lujza, Lenkovics Barnabás, Illyés Tibor, Szabó Tímea, Tényi István, Rogán Antallal, Portik Tamást, Juhász Péter, Portik Tamás, Habony Árpád, Pápa Marianne, Rogán Antalnak, Polt Péter, Mert Magyarországon, Polt Pofátlan Péter, Orbán Viktor, Rogántól Poltig, Simicska Lajos, Spéder Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az Európai Unió is foglalkozik...  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Gárdonyi Géza - Április végén  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Az embernek a társa: hiányzik.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Naplemente  Alakot vált...  Messziről jött ember  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Tavasz  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A keserű igazság  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Alvó cica  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Palóc Grand Canyon  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
eskütétel után, átadott bankjegyek, nyilvánvaló képtelenség, magyar jogállam, független magyar, nyilvánvaló időhúzás, fölösleges körök, egész sztorit, személyiségi jogi, tanúként kihallgatott, ügyészség ilyeneket, pénz átadásának, pontos euró, nyomozás elrendeléséhez, feljelentések elutasítása, rinocérosz pofádról, hatalmukba kerítettek, fenti ábrát, hajánál fogva, újabb ékes, keményen dolgozó, első sorokban, mentelmi jogát, bizonyítékok után, dolga lenne, legfőbbb ügyész, fideszes politikusok, egész aljadék, ügyészségnek kötelessége, tudomására jutott, körmét hetekig, bankjegyek sorozatszámáról, pártszékház ajtajának, tapéta mintázatáról, komolyan vehetőség, táguló luxussal, kenőpénzes zacskó, kib*szott legfőbb, belvárosi ingatlanpanamáról, több száz, mégsem lehet, sötét bűnöző, köztiszteletben álló, országban csak, egész annak, legalább annyira, állampárti gengsztereket, világon sehol, nevét &#8211, választási irodánál, jogállam friss, fideszes politikusnak, mocskos ügyleteket, mellette álló, szaros köcsög, fejükre borul, végleges válasz, büdös életben, összes katonájukat, maffia írott, több ezer, legvadabb rémálmaiban, alkotmánybírónak, alkotmánybíróság, szakszervezetévé, visszacsorgasson, vagyonosodásának, bűncselekmények, sorozatszámáról, köztiszteletben, beleegyezésével, részletkérdések, fosztogathasson, feljelentéseket, kötelezettsége, elrendeléséhez, bűncselekményt, szektatagokkal, összeharácsolt, sérthetetlenek, parancsolatait, személyleírást, következmények, adóhatóságilag, kameraállásból, magyarországon, megválasztott, polgármestert, pusztításának, bűnszervezete, menetelésének, megvizsgálják, feljelentőnek, elfogadásának, gengsztereket, számtalanszor, nyilatkozatát, elrendelésére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.